På gården I Kjelst har vi masser af plads.

Derfor har vi valgt at åbne vores hjem for gæster hvadenten formålet er en velfortjents bondegårdsferie eller måske en kreativ weekendworkshop. Vi elsker at møde nye mennesker. Og så elsker vi når gården emmer af liv.

I den gamle stald er der plads til 6 overnattende personer i en lejlighed med eget toliet, bad og køkken. På 1. salen er der et dejligt lyst loftsværelse med en lille altan hvorfra der er udsigt over markerne. I den gamle stald ligger også den kombinerede gildesal/værksted med brændeovn, samt en gårdhave. Alt dette har I for jer selv. Vi har hverken whiteboard eller projektor, men tilgengæld masser af plads og ro.

Haven er stor og med mange hyggelige kroge og oaser til fordybelse med en god bog, meditation eller bare nydelse af morgenkaffen. I et af hjørnerne ligger bålpladsen der indbyder til sommeraftner med snobrød og kolde øl. Det er al sammen til fælles brug. Vi ønsker inderligt at I skal føle jer velkommen.

På den anden side af haven græsser skotsk højlandskvæg, får og grise.
Og så må I ikke glemme at hilse på gårdens kat Mandse.

Kjelstområdet ligger tæt på mange fantastiske naturoplevelser. En lang gåtur langs stranden ved Skalling Ende, Henne Mølle Å, Nymindegab eller grærup strand er altid dejligt. De enorme kyststrækninger giver røde kinder, ny energi og en følelse af at blive rusket igennem.

Her er intet nyt, men rimelig funktionel - til gengæld med masser af sjæl og historie.

 

Skriv endelig til os hvis I har spørgsmål eller ideer til tiltag på gården.

Lejligheden lejes gennem Airbnb