Flowfull podcast / by Nelli Arnth

Billedet er taget af den dygtigste Camilla Jørvad – www.sigridsminde.dk

Billedet er taget af den dygtigste Camilla Jørvad – www.sigridsminde.dk

Jeg har modtaget mails og IG beskeder fra mange spændende mennesker i de 4 år jeg har drevet Hönshuset. Nogle ønsker at samarbejde om projekter. Andre spørger til råd og vejledning ift. livet som mor, selvstændig og selvforsynende. Der er også søde mennesker der skriver for at lade mig vide, at de følger med og finder mit univers inspirerende. Størst har det været de to gange hvor kvinder har skrevet til mig for, at fortælle at mine ord har fået dem til at tage større meningsfulde beslutninger i deres liv. Det synes jeg er helt vildt.

For et par uger siden fik jeg en ny type forespørgsel. Flowfull kontaktede mig for at spørge om jeg ville medvirke i en episode af deres Podcast der i september måned handlede om Slow Living. Jeg sagde selvfølgelig ja.

Hvis du mangler noget at lytte til mens du drikker morgenkaffen, kan du finde podcasten her: