Away from the city / by Nelli Arnth

Away from the city

 

Jeg driver virksomheden Away from the city med min bedste veninde og kompagnon Maria. Vi lavernaturinspirerede prints, og sidste år lavede vi også en notesbog med Nele, som driver designvirksomheden Yndlingsting.

Away from the city er, for Maria og jeg, et kreativt frirum. En legeplads som har givet os begge en masse erfaringer og oplevelser. Bedst af alt har rejsen med Away from the city givet os mange nye spændende bekendtskaber.

Det har aldrig været meningen at AFTC skulle være en pengemaskine, og selvom vi er blevet tilbudt hjælp fra diverse "forretningsmænd" har vi altid takket pænt nej tak. Vi ønskede at gøre det på vores egen måde og i vores eget tempo.

Således følte vi bedst at vi kunne beskytte vores lille fælles hjertebarn, og således var det aldrig penge der skulle afgøre retningen.

Efter jeg er blevet selvstændig har jeg mulighed for at prioritere AFTC højere, hvilket er skønt. Jeg kan vidst godt løfte sløret for at der er spændende tiltag på vej i dette forår ;)

Hvis I har lyst til at følge med kan det ske på Instagram eller Facebook